آموزش میوه آرایی

دوشنبه چهارم شهریور 1387

شیرینی خشک دو رنگ

مواد لازم

آرد 4 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
پودر قند 1 پیمانه
وانیل شکری 4/1 قاشق چایخوری
روغن 1 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری

شیرینی خشک دو رنگ

شیرینی خشک دو رنگ

طرز تهيه

روغن ، پودر قند و وانیل را خوب با همزن برقی بزنید تا لطیف شود . آرد و نمک را الک کرده اضافه نمائید ، خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود ، به طوری که وقتی یک گلوله کوچک در دست درست می نمائید ، مت نشود . بعد نصف خمیر را با پودر کاکائو مخلوط نموده تا ای رنگ شود ، سپس روی آن را پوشانده و چند ساعت بگذارید بماند . شیرینی خشک دو رنگ را به اشکال مختلف می توانید تهیه کنید . برای خمیر مارپیچی مقداری از خمیر وانیلی را برداشته و روی کاغذ روغنی  به ابعاد 10 در 10باز نموده و خمیر شکلاتی  را نیز به همین ابعاد باز نموده و روی خمیر وانیلی قرار دهید و با کمک کاغذ روغنی که زیر خمیر وانیلی قرار داده اید ، خمیر را رول کنید و به مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید .

پس از اینکه خمیر را از یخچال در آوردید ، یا چاقو به ضخامت نیم سانت برش دهید و با فاصله در سینی بچینید . طریقه دیگر این خمیر بدین ترتیب است که خمیر شکلاتی را به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی متر باز نموده خمیر وانیلی را به قطر 3 سانت لوله نموده روی سطح خمیر شکلاتی را اندکی با قلموی خیس مرطوب نموده خمیر وانیلی را روی آن قرار داده سپس خمیر را لوله نموده و روی خمیر را پوشانده به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار داده سپس آنرا بیرون آورده و به صورت باریکه های نیم سانتی برش داده و در سینی فر قرار دهید . البته با توجه به تصاویر می توانید جای خمیر وانیلی را با خمیر شکلاتی عوض نمائید . فر را یک ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود سپس سینی شیرینی را در طبقه وسط فر قرار داده به مدت 15 الی 20 دقیقه بماند تا بپزد .

شیرینی های خشک

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •