آموزش میوه آرایی

جمعه یکم شهریور 1387

ترشی لبو

مواد لازم

لبو 1 کیلو
سرکه سفید
تخم گشنیز 1ق.غ
سیاه دانه 1ق.غ
دانه فلفل سیاه15عدد
نمک 1ق.غ
شکر2ق.غ
ساقه رزماری 2 سافه

طرز تهیه

لبو رابا مقداری اب به مقداری که رویش را بگیرد میگذاریم 5/1ساعت بپزد سپس در ابکش ریخته و انرا خرد می کنیم سپس در شیشه ریخته و شکر و سرکه را10دقیقه جوشانده و و روی لبوها ریخته و تخم گشنیز و سیاه دانه و همه ادوه جات را ریخته و درش را بسته یک هفته بعد اماده است

ترشی ها و شورها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •