X
تبلیغات
آشپزی - کوکوی اسفناج

آموزش میوه آرایی

کوکوی اسفناج

مواد لازم

▪ اسفناج ۳۰۰ گرم
▪ کره ۱۰۰ گرم
▪ روغن‌زیتون یک قاشق غذاخوری
▪ نمک‌وفلفل به میزان دلخواه
▪ پیاز یک عدد
▪ تخم‌مرغ ۶ عدد
▪ پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

پیاز را پوست گرفته رنده کنید و درون کره و روغن زیتون سرخ کنید . اسفناج‌ها را شسته با یک لیوان آب بگذارید خوب پخته شود . سپس به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن تمام شود . سپس از روی اجاق بردارید صبر کنید تا سرد شود پنیر را رنده کرده و با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید و پس از سردشدن اسفناج به آن افزوده کمی فلفل و نمک بزنید و خوب مخلوط کنید .

سپس درون ظرف نچسب ریخته به مدت ۲۰ دقیقه داخل طبقه وسط فر با درجه ۱۵۰ درجه سانتیگراد بگذاریدو یا روی حرارت ملازم اجاق گذاشته و پس از مدتی آن را برگردانیم تا دو طرف آن سرخ شود .

انواع دلمه و کوکو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •