آموزش میوه آرایی

کوکوی بادمجان

مواد لازم

▪ بادمجان ۵ عدد
▪ روغن ۱۵۰ گرم
▪ زعفران نصف قاشق چایخوری
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ پیاز متوسط ۳ عدد
▪ نمک و فلفل مقداری

طرز تهیه

پیاز را پوست کنده رنده کنید و درون روغن سرخ نمایید . بادمجان‌ها را پوست کنده با رنده درشت رنده کنید
و پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید . سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی شکسته با نمک و فلفل مخلوط کنید و پس از سردشدن بادمجان و پیاز به آن افزوده و هم بزنید روغن را درون ماهی‌تابه نچسب ریخته بگذارید گرم شود ولی دود نکند ، زیرا روغن داغ برای بدن مضر است
سپس مواد آماده شده را درون روغن بریزید و صاف کنید و صبرکنید یک طرف آن سرخ شود سپس کوکو را برگردانید ، حرارت را کم کنید تا آرام آرام کوکو هم سرخ شود و هم پخته شود .

انواع دلمه و کوکو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •