آموزش میوه آرایی

کوکوی خاویار ماهی سفید

 

مواد لازم

▪ خاویار داخل شکم یک ماهی سفید
▪ برگ سیر : ۲۰۰ گرم
▪ تخم مرغ : ۳ عدد
▪ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 

 طرز تهیه

خاویار ماهی را از شکم ماهی بیرون آورده و پرده نازک و شفافی که کل خاویار را پوشانده به دقت برداشته و با چنگال کاملا خاویار را از هم باز میکنیم برگ سیر تازه را خرد کرده ( دقت کنید که برگهای سیر یک اندازه خرد شود ولی له نشود ) و به همراه سه عدد تخم مرغ و ادویه با خاویار مخلوط کرده و در ماهیتابه ای که از قبل با روغن داع کرده ایم میریزیم . این کوکو به زمان زیادی برای سرخ شدن احتیاج ندارد و به سرعت آماده میشود .

انواع دلمه و کوکو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •