آموزش میوه آرایی

سه شنبه بیست و نهم مرداد 1387

کوکوی کدو سبز

مواد لازم

▪ کدو سبز متوسط ۶ عدد
▪ تخم‌مرغ ۴ عدد
▪ زعفران حل شده یک قاشق غذاخوری
▪ آرد یک قاشق مرباخوری
▪ شیر دو قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه

کدوها را پس از شستن و بدون پوست گرفتن، به قطر یک سانتی‌متر حلقه‌حلقه کنید و روی آنها کمی‌ نمک بپاشید. سپس کدوها را در مقداری روغن مایع مخصوص سرخ کردنی تفت دهید.
در ظرفی گود، آرد و شیر را مخلوط کرده و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید. مخلوط حاصل را با چنگال، خوب به هم بزنید. سپس کدوهای سرخ شده را به همراه مقداری نمک و فلفل و زعفران به مخلوط فوق اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن در ماهی‌تابه، مایع کوکو را در آن ریخته و سطح آن را صاف کنید. در ماهی‌تابه را گذاشته تا کوکو خودش را بگیرد و سرخ شود. پس از آن، کوکو را با کفگیر پشت و رو کرده و می‌گذارید تا طرف دیگرش هم سرخ شود، سپس کوکو آماده خوردن است.
کوکوی کدو سبز، غذایی مغذی و لذیذ است و برای گیاه‌خواران و جوانان مناسب است. کدو سبز سرشار از ویتامین A است. ویتامین A در بینایی، رشد و نمو بدن و سیستم ایمنی بدن مؤثر است و سبب مصونیت در برابر بیماری‌های عفونی می‌شود.

انواع دلمه و کوکو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •