آموزش میوه آرایی

کرم کاستارد و ژله

 مواد لازم

▪ پودر کاستارد ۴ قاشق غذاخوری
▪ شیر یک کیلو (معادل ۵ لیوان)
▪ شکر ۵ قاشق غذاخوری
▪ پودر ژله

طرز تهیه

پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم. ۴ لیوان بقیه شیر را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و سپس پودر حل شده در شیر سرد را داخل شیر داغ می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود ( حدود ۱۵ دقیقه) مقدار شکر هم بستگی به ذائقه خودمان دارد می توانیم بیشتر یا کمترش کنیم.
وقتی کرم سرد شد آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود.
سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم, ژله را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم . برای تهیه ژله, پودر را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم.
برای تهیه ژله می توانیم به جای یک لیوان آب سرد از یک لیوان ماست استفاده کنیم هم خوشمزه تر می شود و هم قشنگ تر.این دسر آماده بسیار راحت و خوشمزه است.

انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •