X
تبلیغات
آشپزی - کمپوت سیب

آموزش میوه آرایی

کمپوت سیب

مواد لازم

سیب  :  ۹۵۰ گرم
شکر  :  ۸ قاشق سوپخوری
آب  :  ۲.۵ فنجان
پوست لیمو ترش  :  ۲۵ گرم

طرز تهیه

آب را بجوش آورده، شکر و پوست لیمو ترش را در آن ریخته چند دقیقه که گذشت سیب را در آن بریزید. هر قطعه سیب که نرم شد، آن را بیرون آورده در ظرف بلوری بریزید. بعد آخر کار شربت را بجوشانید تا به اندازه دو لیوان برسد. شربت را در پایان کار روی سیب‌ها بریزید.

 انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •