X
تبلیغات
آشپزی - کمپوت گیلاس

آموزش میوه آرایی

کمپوت گیلاس

 

مواد لازم

گیلاس شرین  :  ۵۰۰ گرم
شکر  :  ۵ قاشق سوپخوری
آرد ذرت  :  ۰.۵ قاشق سوپخوری
آب  :  ۱ فنجان

طرز تهیه


گیلاس‌ها را پاک کرده و شسته شربت را فراهم نموده گیلاس‌ها را در آن بریزید و مدت ده دقیقه روی آتش ملایم بجوشانید. سپس گیلاس‌ها را در ظرف بلور ریخته آرد ذرت را با شربت قند مخلوط نموده، آن را روی گیلاس‌ها بریزید.

 انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •