آموزش میوه آرایی

مربای گلابی

 

مواد لازم

شكر 800 گرم
گلابي يا سيب 1 كيلو
آب مقداري
سركه 1/3 پيمانه
زعفران سائيده 1/2  قاشق چايخوري
گلاب 3 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه

گلابيها يا سيبها را پس از شستن پوست گرفته , بوسيله لوله اي كه مخصوص در آوردن دانه هاي سيب و گلابي به كار مي رود , دانه ها را بيرون آورده بطوريكه كه دم گلابيها يا سيبها جدا نشود, سپس در مقدراي آب و سركه مي اندازيم تا گلابيها يا سيبها سياه نشود, بعد از مدتي آنها را بيرون آورده و در ظرف لعابي مي ريزيم و روي آنها اب ريخته بطوري كه سطح گلابيها يا سيبها را بپوشاند . ظرف را روي حرارت قرار مي دهيم تا گلابيها يا سيبها بپزند . (بايد توجه داشته باشيم كه گلابيها يا سيبها له نشود ). پس از پخته شدن آنها را در صافي ريخته , شكر و زعفران را به اب گلابي يا سيب اضافه كرده تا چند جوش بزند و شربت تقريباً قوام بيايد , بعد شربت را صاف مي كنيم, گلابيها يا سيبها و اب ليمو را به شربت اضافه كرده روي حرارت قرار مي دهيم . تا شربت كاملاص قوام بيايد. در آخر گلاب را اضافه كرده , چند جوش كه زد از روي حرارت بر مي داريم .

انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •