آموزش میوه آرایی

مربای گردو

مواد لازم

شكر 1/5  كيلو
گردو  1 كيلو
هل كوبيده 1 قاشق سوپخوري
آب 8 پيمانه

 طرز تهيه

گردوها راپوست مي كنيم و با سوزن كلفت (لحاف دوزي ) چهار طرف آنرا سوراخ مي كنيم . بطوريكه سوزن از يك طرف گردو فرو رقته و از طرف ديگر خارج شود . سپس گردوهارا در آب معمولي ريخته به مدت ده روز در جائي قرار داده و هر روز آب آنرا عوض مي كنيم تا تلخي و سياهي گردو خارج شود . پس از ده روز گردوها را در آب آهك مي اندازيم و بعد از دوازده ساعت از آب آهك  در مي آوريم و سپس دو الي سه بار شسته و بمدت بيست و چهار ساعت در اب سرد خيس نموده, چهار بار آب آن را عوض مي كنيم. در نيم كيلو شكر دو پيمانه اب مي ريزيم روي حرارت قرار مي دهيم تا قوام بيايد . سپس گردوها را در آن ريخته , پس از چند بار قل زدن هل را اضافه نموده. از روي حرارت برداشته پس از سرد شدن در ظرف درب دار مي ريزيم .اين مربا بسيار تيره است , براي همين ما بقي شكر را با شش پيمانه آب مخلوط كرده , روي حرارت قرار ميدهيم تا قوام بياد . شربت سفيد را جداگانه آماده داشته باشيد كه هر گاه خواستيد اين مربا را سرو كنيد مقداري شربت سفيد در كاسه ريخته و چند دانه از گردوي مربا شده را داخل آن بگذاريد .

انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •