آموزش میوه آرایی

شنبه هشتم بهمن 1390

اسلایس کنجد

مواد لازم

کره 90 گرم
پوست لیموی رنده شده 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 175 گرم
مغز تخمه کدو حلوایی 2/1 پیمانه
مارمالاد زرد آلو 4/1 پیمانه
کنجد تست شده 2 قاشق سوپخوری
قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
آب 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا قهوه فوری را غلیظ نمایید،به این صورت که قهوه فوری را با 1 قاشق آب و 2 قاشق شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود 5 دقیقه صبر می کنیم تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است.

فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر از پایین روشن شود) قالب چهارگوش را چرب کرده کنار بگذارید. کره، پوست لیمو، تخم مرغ و 2 قاشق شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف به دست آید. حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز تخمه کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید. قالب را داخل فر با همان دمای 190 درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم تا اسلایس پخته شود. سپس قالب را از فر درآورده بعد از خنک شدن سینی اسلایس را برش زده و سپس از قالب جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.

شیرینی های خشک

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •