آموزش میوه آرایی

جمعه شانزدهم دی 1390

سوفله توت فرنگی

مواد لازم   

توت فرنگي 250گرم،يخ زده
آب يک قاشق سوپخوري
شکر يک دوم پيمانه(110گرم)
سفيده ي تخم مرغ 4عدد

سوفله توت فرنگی

سوفله توت فرنگی

طرز تهيه
 
توت فرنگي شسته وکاملا خشک را در نايلون ريخته و به مدت يک ساعت در فريزر بگذاريد. سپس توت فرنگی ها را همراه يک قاشق سوپخوری آب در ظرفی بريزيد وروی حرارت قرار دهيد تا زماني که توت فرنگي ها نرم شوند و مايه شروع به جوشيدن کند. سپس شکر را اضافه کنيد و هم بزنيد.

مايه را به مدت 5 دقيقه روي حرارت متوسط بدون اين که بجوشد قرار دهيد تا جايي که شکر حل شود. سپس مايه را از روي حرارت برداشته واز صافي رد کرده وکنار بگذاريد. سفيده ي تخم مرغ ها را با همزن برقي آن قدر بزنيد تا سفيد وبرفي شود، مايه صاف شده ي توت فرنگي را به صورت گرم آرام وبه تدريج به سفيده اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد تا مايه صاف ويک دست شود.

قالب يا قالب های سوفله را با کره چرب کنيد وبا نواري از کاغذ روغني که به دور قالب مي بنديد ارتفاع يا لبه قالب را کمي بالا بياوريد. سپس مايه را به تساوي در قالب بريزيد به طوري که يک سوم ظرف را بگيرد قالب يا قالب ها را در سيني بگذاريد و در فر داغ با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا سوفله پف کند وبالا بيايد. بعد از پختن براي سرو مي توانيد از ترکيب خامه وپوره توت فرنگي يا پودر قند براي روی سوفله استفاده کنيد.

سوفله ها و فوندو

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •