آموزش میوه آرایی

شنبه بیست و ششم آذر 1390

چلو مرغ

مواد لازم

ران مرغ يك عدد
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
پيازداغ يك قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي و آبلیمو يك قاشق چايخوري
زعفران حل شده نصف قاشق چايخوري
 آب 3/4 پيمانه

طرز تهيه

نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كرده، مرغ را كاملا به اين ادويه‌ها آغشته مي‌‌كنيم. سپس در روغن سرخ كرده و در روغن باقی ‌مانده رب را تفت مي‌دهيم. بعد آب، پياز داغ، آبليمو، زعفران و مرغ را به رب اضافه كرده در ظرف را بسته و حرارت را ملايم مي‌كنيم تا مرغ بپزد. پس از آماده شدن غذا اطراف خوراك مرغ را با سيب‌زمينی و هويج سرخ کرده تزيين كرده و با چلو سفيد سرو مي‌كنيم.

انواع پلو و چلو

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •