آموزش میوه آرایی

جمعه یکم مهر 1390

کشک بادنجان

معمولا کشک بادنجان غیر از دستور اصلی آن و به اشتباه درست می شود.دستور اصلی کشک بادنجان به روش زیر می باشد.

طرز تهیه

گوشت مغز ران نیم کیلو

پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری

لپه 1 استکان (75گرم )

کشک سائیده غلیظ 2 لیوان

بادمجان متوسط 10 تا 12 عدد

روغن به مقداریکه بادمجان ها سرخ شود

طرز تهیه

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم و می شوئیم و داخل پیاز سرخ کرده می ریزیم بعد لپه را نیز می شوئیم و داخل گوشت می ریزیم و روی آتش با حرارت ملایم می گذاریم تا آب گوشت کاملاً کشیده شود بعد 2 تا 3 لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا گوشت کاملاً بپزد و کمی آب داشته باشد .

سپس کمی نمک داخل گوشت می ریزیم ممکن است کمی رب گوجه فرنگی یا زعفران سائیده نیز به گوشت می زنیم بعد بادمجان را پوست می کنیم و کمی نمک می زنیم و با حرارت ملایم در روغن فراوان سرخ می کنیم تاطلائی شود بعد بادمجان ها را روی قیمه آماده شده می چینیم تامغز بادمجان بپزد و کاملاً پخته شود بعد از آماده شدن بادمجان ها را دور دیس می چینیم و قیمه را وسط دیس می ریزیم و کشک را روی قیمه و بادمجان می دهیم وکمی نعناع و گردوی خرد کرده روی آن می ریزیم .

 غذاهای محبوب ایرانی

کشک بادمجان به روشی دیگر

خورش ها و قلیه ها

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •