آموزش میوه آرایی

جمعه شانزدهم اردیبهشت 1390

طرز تهیه اسنک

مواد لازم

نان مربعی نرم و تازه  1 بسته

فلفل دلمه ای نارنجی سبز و زرد

پنیر پیتزا

آبلیمو -فلفل-نمک-شوید خشک - آویشن - پودر سیر

 سس قرمز و خردل

 ذرت بخارپز شده

 کالباس

طرز تهیه

کالباس و فلفل دلمه ای رو خرد نمایید و در یک ظرف عمیق بریزید،نمک و آویشن و فلفل شوید و پودر سیر را اضافه کنید. به مقدار خیلی کم آبلیمو اضافه نمایید.پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید.ذرت را که از قبل داغ کرده اید به نسبت بیشتر از سایر مواد روی پنیر پیتزا ریخته به طوری که هر دانه ذرت پنیر را آب کند.

مواد را خوب هم زده و سپس آن را بین دو تکه از نان های مربعی بریزید و سپس از قطر نان مربعی را بریده تا دوتکه اسنک مثلثی شکل داشته باشید.دقت نمایید هر زمان که مواد را روی یک نان مربعی پخش کردید نان مربعی دیگر را روی آن قرار دهید.

به همین ترتیب بقیه اسنک ها رو تهیه کنید و اسنک ها را در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید.بعد از چند دقیقه با یک چاقوی تیز هر نان مربعی شکل را که درون ساندویچ ساز به صورت مثلثی شده از هم جدا کنید.با سس قرمز و خردل روی اسنک ها را طراحی کنید و روی اون آویشن بریزید. اسنک آماده است.

غذاهای ساده

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •