آموزش میوه آرایی

جمعه بیست و پنجم مرداد 1387

مربای انجیر

مواد لازم

انجیر تازه  :  ۳۰۰۰ گرم
شکر  :  ۲۵۰۰ گرم
دارچین  :  ۳۲ گرم
هل  :  ۳۷.۶ گرم
گلاب  :  ۲ فنجان
وانیل  :   قدری
آب  :  ۶ فنجان

طرز تهیه


انجیرهای کوچک را نازک پوست بکنید به‌طوری که دمش کنده نشود. سپس آنها را در آب آهک بگذارید. و بعد از یک ساعت از آب آهک در آورده در هر کدام، سه سوراخ با سوزنی تمیز ایجاد کرده، در آبی که قبلاً مخلوط با شکر شده بجوشانید. همین که پخته شده در ظرف دیگر مقداری شکر و گلاب در آب ریخته بجوشانید تا قوام بیاید. سپس انجیرهای پخته شده را همراه، با وانیل، هل و دارچین در آن بریزید یک جوش که زد بیرونش آورده، در شیشه تمیزی پر کنید.

 انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •