آموزش میوه آرایی

گراتن مرغ

مواد لازم

سینه مرغ یک عدد

پیاز یک عدد کوچک

چیپس خلالی یک بسته

پنیر پیتزای رنده شده و ورقه ای یک بسته

سس کچاپ و خردل و مایونز به میزان لازم

نمک - فلفل - زردچوبه - پودر آویشن به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز رو خلالی خرد کرده و همراه با سینه مرغ بگذارید تا بپزد . بعد مرغ رو جدا کنید و ریش ریش کنید. در ماهی تابه همراه با زردچوبه و نمک و فلفل و آویشن همراه با پیازهای داخل آب مرغ سرخ کنید.به طوری که طلایی رنگ شود .

در یک ظرف گوشت مرغ سرخ شده رو همراه با یک قاشق سس مایونز و یک قاشق سس قرمز (کچاپ) مخلوط کنید .و در ظرف مورد نظر یک ردیف از چیپس خلالی یک ردیف پنیر رنده شده یک ردیف از گوشت مرغ بریزید و دوباره یک ردیف چیپس خلالی و .. الی آخر ،ردیف آخر را با پنیر ورقه ای بپوشانید.گراتن را روی پایه فلزی مایکرویو با پخت کانوکشن یا گریل به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید . بعد از این که روی گراتن طلایی رنگ شد آماده است .داخل گراتن از قارچ و فلفل دلمه ای و ... هم میشود استفاده کرد .

گراتن ها

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •