آموزش میوه آرایی

شنبه سی ام بهمن 1389

سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

مواد لازم

سیب زمینی 4 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
قارچ 1 عدد
پنیر پیتزا 170 گرم
سیر 1 حبه
رب 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود.پیاز را خلالی خرد کرده و کمی تفت داده و با  زردچوبه  کمی تفت دهید و بعد هم سیر را رنده کرده و با گوشت چرخکرده سرخ کنید و بعد هم رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را حلقه ای خرد کرده و با گوشتها کمی تفت دهید و کمی بگذارید تا مواد پخته شود و به خورد هم بروند،البته لازم نیست قارچ پخته شود و تقریبا 10 دقیقه برای پخت قارچ کافی هست.یک ظرف مناسب برای گذاشتن در فر را انتخاب کنید.سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نه خیلی باریک باشد و نه خیلی ضخیم و بعد مقداری از مواد بالا را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا آخر...

فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه بگذارید تا روی پنیرهایتان طلایی شود.

سوفله ها و فوندو

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •