X
تبلیغات
آشپزی - مربای هویج

آموزش میوه آرایی

مربای هویج

مواد لازم


▪ هویج ۱ کیلو
▪ شکر ۱کیلو
▪ گلاب نصف استکان
▪ آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
▪ خلال بادام و پسته ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه


هویج را پوست کنده و بصورت خلال نازک رنده می کنیم و در ظرف ریخته شکر را هم به آن اضافه می کنیم و با ۴ لیوان آب می گذاریم روی آتش تا مربا جوش بیاید. (گاهی کف مربا را می گیریم) بعد از چند جوش خلال بادام و پسته را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم شربت مربا قوام بیاد و در انتها گلاب و آب لیمو را اضافه کرده بعد از چند جوش مربا آماده است

 انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •