X
تبلیغات
آشپزی - مربای پوست پسته

آموزش میوه آرایی

مربای پوست پسته

موادلازم


▪ پوست پسته تازه ۱ کیلو
▪ شکر ۱ کیلو
▪ هل یا وانیل به قدر لازم
▪ آبلیمو نصف استکان
▪ گلاب در صورت تمایل ۱ فنجان
▪ خلال پسته ۱ فنجان

طرز تهیه


پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.

 انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •