آموزش میوه آرایی

پنجشنبه سیزدهم خرداد 1389

سمبوسه مرغ

مواد لازم

آرد دو پيمانه
ماست دو قاشق سوپخوري
روغن مايع نصف پيمانه
نمك و فلفل و آب ولرم به ميزان لازم
پياز دو عدد
گوشت مرغ 300 گرم
جعفري خردشده يك تا دو قاشق سوپخوري
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم

سمبوسه مرغ

سمبوسه مرغ

طرز تهيه

پيازها را خرد كرده و در روغن كمي تفت مي‌‌دهيم تا نرم شود. بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پياز اضافه مي‌‌كنيم و نمك، فلفل و جعفري خردشده را هم با مواد مخلوط مي‌‌كنيم تا به خورد هم بروند.

در ظرف ديگري آرد، روغن مايع و ماست را با هم مخلوط كرده و آب ولرم را تا زماني كه خمير به دست نچسبد اضافه مي‌‌كنيم تا خمير يك‌دستي به دست آيد. بعد در يك سطح آرد پاشيده و خمير را با وردنه باز مي‌‌كنيم و با ليوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب كمي گذاشته و لبه‌هاي خمير را با چنگال كاملا مي‌‌بنديم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ مي‌‌كنيم.

ساندویچ ها

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •