آموزش میوه آرایی

دلمه قارچ با مرغ

مواد لازم

قارچ نيم كيلوگرم
سينه مرغ يك عدد
پنير موتزارلا 200 گرم
پياز يك عدد
فلفل دلمه‌اي يك عدد
روغن‌زيتون دو قاشق غذاخوري
سس گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم

موادلازم براي سس سفيد

آرد سه قاشق غذاخوري

 شير يك پيمانه

كره ۵۰ گرم

دلمه قارچ با مرغ

دلمه قارچ با مرغ

طرز تهيه

سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغن‌زيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمه‌اي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجه‌فرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد. پايه‌هاي قارچ را جدا كنيد و قسمت‌هاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كم‌كم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده شده بريزيد و قارچ‌ها را در سيني فر به طور وارونه بچينيد و روي قارچ‌ها سس سفيد بريزيد و درون فر 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد.

انواع دلمه و کوکو

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •