آموزش میوه آرایی

پنجشنبه بیست و سوم اردیبهشت 1389

خورش آلو اسفناج با مرغ

مواد لازم

اسفناج يك كيلوگرم
مرغ نصف عدد
پياز يك عدد
سيرخردشده دو حبه
نمك، زردچوبه، فلفل و ادويه به ميزان لازم
روغن يك قاشق غذاخوري
آلوبخارا به ميزان لازم
آب دو ليوان

خورش آلو اسفناج با مرغ

خورش آلو اسفناج با مرغ

طرز تهيه

مرغ را به اندازه‌ دلخواه خرد مي‌كنيم و همراه پياز خرد شده، سير و روغن تفت مي‌دهيم. زردچوبه، فلفل، ادويه و نمك را به آن اضافه مي‌كنيم و در ظرف را مي‌گذاريم و زير گاز را كم مي‌كنيم تا خود مرغ آب بياندازد. آن‌گاه اسفناج را بعد از شستن و خرد كردن در ظرف ريخته و مي‌گذاريم با حرارت كم پخته شود (اسفناج احتياج به آب ندارد چون اسفناج آب مي‌اندازد) وقتي آب اسفناج گرفته شد به مرغ‌ اضافه مي‌كنيم آن‌گاه آلوها را همراه با دو ليوان آب به درون غذا مي‌ريزيم و مي‌گذاريم با شعله كم غذا بپزد و جا بيفتد. براي چاشني و مزه غذا اگر آلوها كافي نبود مي‌توانيم از آبغوره يا آبليمو استفاده كنيم.

نكته: در اين غذا به جاي آبغوره يك قاشق قره‌قورت هم مي‌توان استفاده كرد.

خورش ها و قلیه ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •