X
تبلیغات
آشپزی - کال کباب گیلان

آموزش میوه آرایی

کال کباب گیلان

مواد لازم

بادنجان يك و نيم كيلوگرم
گردو ساييده 300 گرم
انار ترش دانه‌‌شده يك پيمانه
چوچاق (سبزي محلي) دو قاشق سوپخوري
سير چهار حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم

کال کباب گیلان

کال کباب گیلان

طرز تهيه

ابتدا بادنجان‌ها را روي شعله گاز يا زغال كبابي كنيد. سپس پوست آن را جدا كرده و بكوبيد تا له شود. بعد گردوها را آسياب كرده با بادنجان مخلوط كنيد. انار را با چوچاق و سير آسياب كنيد و به مخلوط بالا بيفزاييد و در انتها نمك و فلفل اضافه كرده و يك دور كامل ميكس و با برنج سرو كنيد.

نكته :براي اين‌كه ميزان ترشي غذا كم شود مي‌توان يك تا دو قاشق سوپخوري از انار آن كم كنيد.مي‌توان گردو را تا حدي كه دندان‌گير باشد آسياب كرد.

غذای ایرانی سنتی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •