آموزش میوه آرایی

یکشنبه چهارم بهمن 1388

یخنی

مواد لازم

پياز دوعدد
لپه 100 گرم
گوشت نيم‌كيلو
رب ‌گوجه ‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
ليمو عماني پنج عدد
سيب‌زميني سه عدد
روغن به ميزان لازم
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين به ميزان لازم
آب به ميزان لازم

یخنی

یخنی

طرز تهيه

ابتدا چند ساعت زودتر لپه‌ها را در آب خيس كرده. پياز را خرد كرده و با روغن تفت دهيد تا طلايي شود. آب لپه‌ها را بگيريد و همراه پيازها تفت دهيد، گوشت را نيز اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهيد سپس آب را به قابلمه اضافه كرده و اجازه دهيد تا پخت گوشت انجام شود، سيب‌زميني را هم پس از اين كه گوشت‌تان نيم‌پز شد اضافه كنيد پس از اتمام پخت گوشت، رب‌گوجه‌فرنگي را كمي سرخ و به همراه ليموعماني به آب‌گوشت اضافه كنيد. دارچين را هم مي‌توان در چند دقيقه آخر پخت اضافه كرد صبر كنيد تا آبگوشت‌تان جا بيفتد.اين غذا را همچنين مي‌توان با مرغ طبخ كرد

غذای ایرانی سنتی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •