X
تبلیغات
آشپزی - کیک دو رنگ شکلاتی

آموزش میوه آرایی

کیک دو رنگ شکلاتی

مواد لازم

تخم‌مرغ سه عدد
آرد 175 گرم
شكر 175 گرم
روغن‌مايع يا كره 150 گرم
وانيل يك قاشق چايخوري
پودر كاكائو به ميزان لازم
بيكينگ‌پودر يك قاشق مرباخوري
خامه يا پودرقند جهت تزئين

کیک دو رنگ شکلاتی

طرز تهیه

ابتدا زرده و سفيده تخم‌مرغ را جدا كرده، سفيده را در ظرف جدا مي‌زنيم تا سفت شود. سپس زرده را زده، بعد از پنج دقيقه شكر و وانيل را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. تا به صورت كرم‌رنگ دربيايد، آن‌گاه روغن را به زرده اضافه كرده و هم مي‌زنيم وقتي مخلوط يك‌دست و به حالت كرم‌رنگ درآمد سفيده را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم و در آخر آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم.

در اين هنگام كف قالب را چرب كرده و آرد مي‌پاشيم، بعد مواد را داخل قالب ريخته و پودركاكائو را هم روي آن مي‌ريزيم و در فري كه از پانزده دقيقه قبل با درجه 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم به مدت 40 دقيقه قرار مي‌دهيم. وقتي كيك پخته شد، مي‌گذاريم تا سرد شود و با خامه يا پودر قند تزئين مي‌كنيم.

کیک ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •