آموزش میوه آرایی

دوشنبه بیستم مهر 1388

خوراک میگو

مواد لازم

ميگوي دريايي - نيم كيلو
پياز درشت - يك عدد
سير - سه تا چهار حبه
روغن مايع - چهار تا پنج قاشق سوپخوري
ليموترش تازه - چهار عدد
جعفري خردشده - 100 گرم
مغز گردوي خرد شده - 50 گرم
سيب‌زميني - چهار عدد كوچك
هويج - چهار عدد
نخودفرنگي - 200 گرم
نمك - به ميزان لازم
ادويه مخصوص ماهي - به مقدار لازم

خوراک میگو

طرز تهيه

پياز را رنده كرده و در ماهيتابه سرخ كنيد. سيرها را رنده كرده با ميگو خوب مخلوط كنيد و بعد از 15 دقيقه آن را روي پيازهاي سرخ‌شده بريزيد و به طور يكنواخت در كف ظرف پهن كنيد سپس ادويه مخصوص ماهي و جعفري خرد شده را به آن بيفزاييد، حرارت اجاق را تنظيم كرده تا غذا بپزد. بعد از نيم ساعت خوراك آماده است. در ظرف موردنظر ريخته روي آن ليموترش و گردوي خردشده بريزيد و به همراه سيب‌زميني ،هويج و نخودفرنگي‌هاي پخته‌شده ميل كنيد.

* به دليل كلسترول بالاي ميگو، بهتر است هميشه با ليموترش و گردو ميل شود.

تمامي مواد ذكر شده را آسياب كرده و با هم خوب مخلوط كنيد

ادويه مخصوص ماهي:

هل سبز ساييده - يك قاشق مرباخوري

زيره سبز - يك قاشق مرباخوري

دارچين - يك قاشق مرباخوري

زردچوبه - يك قاشق مرباخوري

زنجبيل - يك قاشق چايخوري

زعفران - نصف قاشق چايخوري

ميخك ساييده - نصف قاشق چايخوري

فلفل سياه - نصف قاشق چايخوري

طرز شستن و پاك كردن ميگو:

ابتدا ميگوها را پوست كنده سر آنها را جدا كنيد سپس قسمت پشت بدن ميگو را از بالا تا پايين با يك چاقوي تيز شكاف داده و روده آن را خارج كنيد، آن را شسته و در صافي قرار دهيد.

چند نوع خوراک

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •