X
تبلیغات
آشپزی - لوز نارگیلی

آموزش میوه آرایی

لوز نارگیلی

 

مواد لازم

۱ ) پودر قند ۷۵ گرم
۲) پودر نارگیل ۳۰۰ گرم
۳) شکر ۱۰۰ گرم، هل مقداری، آب و گلاب ۵۰ گرم

طرز تهیه

شکر را با کمی آب و گلاب قوام آورید و سپس یک سوم پودر نارگیل را کنار بگذارید و بقیه را با پودر قند آسیاب و هل را اضافه کنید. از شکر قوام آمده کم کم داخل آن بریزید تا خمیر شود. ته ظرفی را مقداری پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید. دوباره روی آن پودر نارگیل یا پسته می ریزیم و چند ساعت بعد آن را به صورت لوزی می بریم و در ظرف می چینیم.

شیرینی های ایرانی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •