آموزش میوه آرایی

چهارشنبه شانزدهم مرداد 1387

سوپ کرفس

 حاوی:
ـ ۱۳۷ کالری
ـ ۶ گرم چربی
ـ ۹/۲ گرم پروتئین
ـ ۹/۱۹ گرم کربوهیدرات
ـ ۷/۳ گرم فیبر.
▪ زمان پخت:
ـ ۵۵ دقیقه


 مواد لازم


▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ چندساقه کرفس خرد شده (برگ ها را برای تزئین نگه دارید)
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک عدد سیب زمینی خرد شده
▪ یک تا دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه.


طرز تهیه


کره را در یک ظرف بزرگ آب کنید کرفس، پیاز و سیب زمینی را اضافه کنید تفت دهید آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. پس از ده دقیقه که سبزیجات نرم شدند شش پیمانه آب به آن اضافه کنید تا به جوش آید همه را در میکسر بریزید تا مخلوط شوند. دوباره آن را حرارت دهید با آب لیمو مزه دار و با برگ کرفس تزئین کنید.

سوپ ها - پتاژها - کنسومه ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •