X
تبلیغات
آشپزی - گندم برشته، برنجك و برشته شده

آموزش میوه آرایی

گندم برشته، برنجك و برشته شده

خانم مبینا زحمت کشیدن و تجربه گرانقدر خود را برای به دست اوردن گندم و برنجک برشته پفکی برای گروه آشپزی ارسال نموده اند . که شرح آن را از زبان خود ایشان می توانید مطالعه نمایید.

طرز تهیه

با سلام
با استفاده از روشي كه براي تهيه گندمك وبرنجك در سايرسايتها و وبلاگها وجود دارد من استفاده كردم ولي گندمك برشته و پفكي نشد روشي را كه براي تهيه آن استفاده كردم اينجا آورده ام لطفا اگر شما روشي ديگر را مي دانيد راهنمايي كنيد.

برای تهیه برنجك و گندم برشته باید ابتدا آن‌ها را بجوشانیم تا مغز آن‌ها پخته شود.سپس آن‌ها را آبكش كرده و بگذاریم كاملاً خشك شود و در مقداری روغن تفت دهیم تا پفكی و برشته شود.

با تشکر ویژه گروه آشپزی از ایشان

 تنقلات

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •