X
تبلیغات
آشپزی - سینه مرغ با سس پرتقال

آموزش میوه آرایی

سینه مرغ با سس پرتقال

مواد لازم


– پیاز 1 عدد

– کره 30 گرم

– پوست رنده شده پرتغال 1 قاشق چایخوری

– زنجبیل تازه رنده شده به دلخواه

– آب پرتقال 1 لیوان

– خامه 100 گرم

– نمک و فلفل سفید به میزان لازم

– روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

– سینه مرغ به تعداد افراد

 
طرز تهیه


پیاز را نگینی خرد می کنیم و در کره تفت می دهیم پو ست پرتغال و زنجبیل را اضافه می کنیم و تفت می دهیم . آب پرتغال را به مواد می افزائیم و با حرارت ملایم 10 دقیقه اجازه می دهیم که سس کمی غلیظ شود سپس خامه را به آن افزوده و سس را به کمک سبد فلزی یا مخلوط کن دستی صاف می کنیم . ماهیتابه را داغ کرده روغن یا کره را در آن ریخته و سینه مرغ را سرخ می کنیم . سینه سرخ شده را در بشقاب می چینیم و با سس پوشش می دهیم . از فیله پرتغال برای تزیین استفاده می کنیم .این خوراک را می توان با برنج یا پاستا سرو کرد .

 انواع خوراک مرغ و پرنده

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •