آموزش میوه آرایی

یکشنبه هجدهم مرداد 1388

سوپ برش روسی

مواد لازم


– گوشت سردست و ماهیچه 5/1 کیلو گرم

– پیاز متوسط 1 عدد

– چغندر قرمز 1 عدد خلال شده

– لوبیا سبز 150 گرم پخته شده

– کلم برگ 1 کیلو گرم ریز خرد شده

– هویج 3 عدد خلال شده

– لوبیا قرمز یا چیتی 200 گرم پخته شده

– سیب زمینی 3 عدد خلال شده

- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

– خامه 150 گرم

– رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

 
طرز تهیه


گوشت را پس از تمیز کردن قطعه قطعه کرده همراه با پیاز خرد شده و زرد چوبه و آب می پزیم .وقتی پخت ، چغندر و لوبیا سبز را اضافه کرده ، پس از پخته شدن کلم را که تفت داده ایم اضافه می کنیم .هویج ، لوبیا چیتی ، سیب زمینی و نمک وفلفل را اضافه کرده ، پس از اینکه سوپ کمی جا افتاد رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده اضافه می کنیم 0 اگر سوپ غلیظ نبود و کمی شل بود می توانیم مقدار 2 پیمانه سس سفید به آن اضافه کنیم 0 هنگام کشیدن سوپ خامه را اضافه کرده شعله را خاموش می کنیم .سوپ آماده را در ظرف کشیده روی آنرا با کمی خامه تزیین می نماییم .( این سوپ یک سوپ روسی است )

 سوپ ها - پتاژها - کنسومه ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •