X
تبلیغات
آشپزی - رول های فانتزی

آموزش میوه آرایی

رول های فانتزی

مواد لازم


خمیر :

 آب ولرم 4/3 پ

شکر 1 ق چ

پودر مایه خمیر 1 ق چ

آرد حدوداً 2 پ

نمک 1 ق چ

روغن مایع 3 ق س

مواد لازم برای تهیه سس :

پوره گوجه فرنگی 2/1 پ

روغن مایع 2 ق س

سس گوجه فرنگی تند 2 ق س

پودر آویشن 1 ق چ

نمک به میزان لازم

جوز هندی در صورت دلخواه ( کمی )

مواد میانی :

پیاز ریز خرد شده 1 عدد کوچک

فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد شده 1 عدد

پنیر موزارلا رنده شده یک دوم پیمانه

تخم مرغ پخته وریز شده 1 عدد

ژامبون 50 گ

 طرز تهیه


طرز تهیه خمیر :

در ظرفی حاوی آب ولرم شکر را حل کنید ، سپس پودر مایه خمیر را اضافه کنید مدت 10-5 دقیقه زمان دهید تا مایه خمیر عمل آید سپس در ظرفی مناسب ، روغن مایع، نمک ، و مایه خمیر عمل آمده را بریزید آرد را بتدریج به مواد قبل بیفزائید تا جائیکه بدست نچسبد این خمیر احتیاج به 10-5 دقیقه زمان برای ورز دادن دارد می توان بجای ورز دادن خمیر را 50- 30 بار به ظرف بکوبید خمیر را به مدت یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید . توجه داشته باشید که روی خمیر را با یک پارچه ضخیم بپوشانید پس از این مدت خمیر راآزمایش کنید به اینصورت که اگر انگشتمان را درون خمیر فرو ببرید طوریکه جای آن باقی بماند و به بیرون بر نگردد خمیر آماده کار است .

طرز تهیه سس :

گوجه فرنگی را با رنده درشت رنده کنید آب اضافی آن را بگیرد و با روغن درون تابه حرارت دهید تا کاملاً آب آن تبخیر شود در پایان آویشن ، سس گوجه فرنگی ، نمک و در صورت دلخواه رنده جوز هندی را نیز بیفزائید .طرز تهیه مواد میانی : اگر از طعم پیاز خام لذت نمی برید آن را با روغن تفت دهید حالا پیاز خام یا تفت داده شده ، فلفل دلمه ای ، تخم مرغ رنده شده و ژامبون را با هم مخلوط کنید خمیر را به ضخامت 3-2 میلی متر روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید ،اطراف خمیر را با چاقو صاف و منظم نمائید . از قسمت طول و از یک سمت 2 سانتیمتر جا بگذارید تا هنگام رول کردن دچار مشکل نشوید، روی خمیر را سس بمالید و با مواد میانی بپوشانید در پایان پنیر رنده شده را بریزید حالا از سمتی که از مواد پوشیده شده یا از قسمت طول، خمیر را رول کنید با چاقو خمیر رابه قطعات 3-2 سانتیمتری برش بزنید قالبهای کوچک کیک فنجانی را چرب کرده و هر قطعه را بصورت ایستاده درون هر قالب قرار دهید . رول ها را در فر از قبل گرم شده به مدت 20-15 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد یا 275 درجه فارنهایت بپزید تا روی آن طلایی شود .از باقیمانده سس برای روی رول ها استفاده کنید .

 غذاهای فرنگی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •