آموزش میوه آرایی

کیک موکا

مواد لازم

- کره خردشده 60 گرم

- شکر 220 گرم یا1پیمانه

- تخم مرغ 2 عدد

- آرد 235 گرم یا 2/1و1 پیمانه

- بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری

-پودرکاکائو 35 گرم یا 3/1 پیمانه

- پودرنسکافه 2 قاشق چایخوری

- ماست 250 میلی گرم یا 1 پیمانه

- وانیل 4/1 قاشق چایخوری

 
طرز تهیه


قالبی میان خالی به قطر21 سانتی مترراچرب می کنیم، همه موادراباهم داخل کاسه ای ریخته، بادورکندهمزن می زنیم تاباهم ترکیب شوندسپس دورهمزن رابه درجه متوسط افزایش داده، به هم زدن ادامه می دهیم تامایه صاف ویکدست شده، تغییر رنگ دهد،موادراداخل قالب ریخته ودرفرگرم شده بادمای 180 درجه سانتی گرادیا350 درجه فارنهایت به مدت 50 دقیقه می پزیم، بعدازخنک شدن باکرم موکاودانه های قهوه تزیین می کنیم. طرزتهیه کرم موکا: 250 گرم خامه راروی حرارت گذاشته،زمانی که به حالت جوش رسید300گرم شکلات سفیدخردشده رابهمراه 2 قاشق چایخوری نسکافه حل شده اضافه کرده، باهم مخلوط می کنیم، ازروی حرارت برمی داریم وبعدازخنک شدن به مصرف می رسانیم.

کیک ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •