آموزش میوه آرایی

جمعه دوازدهم تیر 1388

کيک با سفيده تخم مرغ

مواد لازم


آرد 1 فنجان
BP 2 قاشق چايخوري
کره 2/1 فنجان
شکر 1 فنجان
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
شير 1 فنجان
سفيده تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه


کره نرم شده ، شکر و وانيل را با هم مخلوط کرده بهم مي زنيم تا کمي نرم شود. بعد شير را کم کم اضافه کرده و زدن ادامه مي دهيم. سپس آرد و BP را اضافه کرده .سفيده تخم مرغ را بزنيد تا از ظرف نريزد. طي سه مرحله با ليسک به بقيه مواد اضافه کنيد و مايه کيک را در قالب 20 سانتي در فر 350 درجه به مدت 25 تا 30 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.

 کیک ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •