X
تبلیغات
آشپزی - کرم داخل شیرینی دانمارکی

آموزش میوه آرایی

کرم داخل شیرینی دانمارکی

مواد لازم


– تخم مرغ 1 عدد

– شکر 120 گرم

– نشاسته 1 قاشق غذاخوری

– آرد 1 قاشق سوپخوری

– شیر 1 لیوان

– کره 30 گرم

– وانیل کمی

 
طرز تهیه


نشاسته و آرد را در شیر حل کنید و روی حرارت قرار دهید 0 تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و کمی هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید . مواد را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود .سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را بیافزایید و بعد از سرد شدن استفاده کنید .

 انواع کرم برای شیرینی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •