آموزش میوه آرایی

شنبه ششم تیر 1388

سينی بادمجان با مرغ

مواد لازم


پياز 1 عدد رنده شده
سير 2 حبه رنده شده
سينه مرغ آبپز شده 2 عدد
جعفري ريز شده 1 ليوان
فلفل دلمه خلال شده 1 عدد
هويج رنده شده 2 عدد
بادمجان برش داده شده و سرخ شده 4 عدد
خامه 1 ليوان
پنير موزاريلا رنده شده به مقدار لازم
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهيه


بادمجانهاي سرخ شده را كف ظرف پيركسي بچينيد.در ماهيتابه اي نسوز پياز را همراه سير در كمي روغن تفت دهيد.فلفل دلمه+هويج+نمك و فلفل و ادويه را مواد اضافه كرده سپس مرغ آبپز شده كه به صورت خلال باريك خرد كرده ايد را به مواد اضافه كرده كمي تفت دهيد.مواد آماده شده را روي سطح بادمجانها بريزيد.پنير موزاريلا رنده شده را روي سطح مواد پاشيده سپس روي پنير را جعفري ريز شده بريزيد. روي مواد را با بقيه بادمجانهاي سرخ شده پر كرده سپس خامه را كمي زده روي سطح مواد بريزيد. روي خامه پنير رنده شده بپاشيد.ظرف را به مدت 20 الي 30 دقيقه در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.

 انواع خوراک مرغ و پرنده

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •