آموزش میوه آرایی

چهارشنبه سوم تیر 1388

ملكه بادام

مواد لازم


آرد 2/1 پيمانه
پودر شكر 3/1 پيمانه
خامه 2 قاشق سوپخوري
BP 8/1 قاشق چايخوري
روغن 3/1 پيمانه سر پر
تخم مرغ 1 عدد
شكر 4/1 پيمانه
شير 8/1 پيمانه
وانيل 8/1 قاشق چايخوري
عسل 3/1 پيمانه
خلال بادام 1 پيمانه
كره 8/1 پيمانه
زعفران آبكرده 4/1 قاشق مرباخوري

 
طرز تهیه


روغن و پودر شكر رازده و وانيل را به همراه تخم مرغ مي افزائيم و خوب مي زنيم وخامه و شير را با مواد مخلوط كرده و BP و آرد را با هم مخلوط و الك ميكنيم و با مواد مخلوط كرده و خمير را كف سيني چرب شده پهن مي كنيم و داخل فر مي گذاريم تا اطراف خمير طلايي شود و مواد رويه را روي آن پهن كرده و مجدداٌ داخل فر مي گذاريم تا روي آن طلايي شود و به صورت گرم برش مي دهيم . طرز تهيه رويه : تمام مواد را مخلوط كرده و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا مواد كاملاٌ باز و مخلوط شود.

شیرینی های تر

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •