آموزش میوه آرایی

سه شنبه دوم تیر 1388

كيك پرتقال

مواد لازم


آرد 5/2 ليوان
پيكينگ پودر 2 قاشق مرباخوري
نمك 4/1 قاشق چايخوري
روغن مايع نصف ليوان
سفيده تخم مرغ 10 عدد
زرده تخم مرغ 7 عدد
آب پرتقال تازه 4/3 ليوان
رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوري
وانيل 1 قاشق چايخوري
كرم تار تار يك و 4/1 قاشق مرباخوري
شكر 5/1 ليوان

 
طرز تهیه


سفيده ها را با دو قاشق از شكر و كرم تارتار مي زنيم تا سفت شود . در يك كاسه بزرگ آرد و شكر و پيكينگ پودر الك شده را مي ريزيم و در وسط اين مواد يك حفره ايجاد كرده و بقيه مواد را مي ريزيم و با قاشق خوب مخلوط كرده و بعد سفيده را به آرامي به اين مخلوط افزوده و خيلي با آرامش مخلوط كرده و داخل قالب چرب نشده ريخته و بمدت تقريباٌ 80 دقيقه يا تا موقعي كه كيك خوب پخت مي گذاريم و بعد از درآوردن از فر وارونه قرار مي دهيم تا بخارش داخل كيك حفظ شود و سرد شود بعد از قالب در مي آوريم . توجه : قالب نبايد چرب شود . فر بايد روي 325 درجه فارنهايت يا 160 درجه سانتي گراد باشد .

کیک ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •