آموزش میوه آرایی

شیرینی نعلی

مواد لازم


– کره پاستوریزه یا روغن صاف 200 گرم

– زرده تخم مرغ 2 عدد

– پودر بادام 50 گرم

– پودر قند 60 گرم

– وانیل 3/1 قاشق چایخوری

– آرد 350 تا 400 گرم

– شکلات آب شده حدود 200 گرم

 
طرز تهیه


کره ی نرم شده را همراه پودر قند خوب با همزن می زنیم و بعد زرده و وانیل را اضافه کرده باز با همزن می زنیم. سپس آرد را همراه با پودر بادام آرام آرام داخل آن ریخته و مخلوط می کنیم تا خمیر به دست آید . این خمیر باید به دست نچسبد و ضمنا لطیف هم باشد. خمیر را نیم ساعت در کیسه ی نایلون استراحت می دهیم. سپس گلوله هایی کوچک از خمیر برداشته در دست خوب فشرده و گلوله می کنیم . پس از آن به صورت مداد در آورده و در سینی ای به شکل نعل در می آوریم و به مدت 20 دقیقه با حرارت 350 درجه ی فارنهایت در طبقه ی دوم می پزیم تا ته شیرینی ها طلایی شود. بعد از اینکه کاملا خنک شد ، نوک شیرینی ها را در شکلات زده و روی صفحه ی مشبک قرار می دهیم تا سفت شود ، و یا روی شیرینی ها را با پودر قند تزیین می کنیم . این شیرینی بسیار ترد و لطیف است .

شیرینی های خشک

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •