X
تبلیغات
آشپزی - حلوا زنجبيلی

آموزش میوه آرایی

حلوا زنجبيلی

مواد لازم


آرد سفيد 250 گرم
پودر شکر 175 گرم
کره 125 گرم
زنجبيل 1 قاشق چايخوري

 
طرز تهیه


ابتدا آرد را روي حرارت ملايم تفت مي دهيم تا بوي خامي آرد از بين برود ولي رنگ آرد نبايد تغيير کند.بعد از آن کره را اضافه مي کنيم بعد از اينکه کره حل شد بلافاصله پودر قند و زنجبيل مخلوط شده را اضافه مي کنيم و از روي حرارت بر مي داريم و خمير را لاي يک کاغذ روغني قرار مي دهيم و با وردنه صاف مي کنيم و قالب مي زنيم .در ظرف مورد نظر چيده و با پودر نارگيل و پسته تزئين مي کنيم.

دسرهای ایرانی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •