آموزش میوه آرایی

سه شنبه پنجم خرداد 1388

باسلق

مواد لازم


– نشاسته 5/1 پیمانه

– آب 1 پیمانه

– گلاب 5/1 پیمانه

– شکر 1 پیمانه

– کره 1 قاشق چایخوری

– گردو 150 گرم

 
طرز تهیه


گردو ها را با سوزن از نخ پنبه رد می کنیم. یک کاغذ روغنی پهن و روی آن را چرب می کنیم . ابتدا نشاسته را با 5/0 پیمانه آب سرد مخلوط می کنیم و بعد از آن که نشاسته رسوب کرد ، آب اضافه ی آن را آرام خالی می کنیم که بوی تند آن از بین برود. سپس نیم پیمانه بقیه آب و گلاب را اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم . بعد شکر را اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی مرتب مایه را هم می زنیم تا کم کم آب تبخیر شود و مایه کاملا غلیظ شود. در آخر کار ، برای براق شدن باسلوق کره را به آن اضافه می کنیم و بعد از جذب شدن ، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و آن را روی کاغذ مستطیل پهن می کنیم. کمی خلال پسته روی سطح آن می پاشیم و نخ گردو را از فویل در وسط آن قرار میدهیم.باسلوق را رول می کنیم و آن را در پودر نارگیل می غلتانیم. بعد از آن که تا حدی خودش را بست ، برش می زنیم .

 شیرینی های خشک

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •