آموزش میوه آرایی

تزیین کیک

مواد لازم
– پودر قند کاملا الک شده و نرم 480 گرم

– پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری

– آب 3 قاشق سوپخوری

– گلوکز مایع 3 قاشق سوپخوری

– گلیسیرین خوراکی 2 قاشق چایخوری

– در صورت دلخواه از انواع رنگهای مجاز و اسانس های مجاز می توانید استفاده کنید

 
طرز تهیه
ابتدا پودر قند را کاملا الک کرده تا نر م شود و بعد داخل یک کاسه ریخته و وسط آن را گودی ایجاد کنید .آب را در یک کاسه کوچک ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و به صورت بن ماری روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین حل شود سپس گلوکز مایع و بعد گلیسیرین را اضافه نمایید و اجازه دهید تا یک مایع نرم و شفافی شود. سپس آن را برداشته و در کاسه ای که پودر قند دارد ریخته و از مرکز کاسه آن را به طرف اطراف کاسه پخش کنید تا خمیر یکدست و صافی بدست بیاید . این خمیر را می توانید تا 6 ماه داخل یخچال نگهداری نمایید .و در صورت دلخواه می توانید انواع رنگ ها و اسانس های مختلف را برای این خمیر استفاده نمایید. این خمیر باید حسابی ورز بخورد

نکته : گلوکز باعث این می شود که خمیر شکرک نزند.

نکته : گلیسرین باعث این می شود که به دست نچسبد .

نکته : ژلاتین باعث می شود که خمیر چسبندگی پیدا کند .در صورتیکه خواستید با این خمیر گل درست کنید به مواد اولیه 1 قاشق چایخوری صمغ عربی پودر شده اضافه کنید و بهتر است گل ها را یکی دو روز قبل آماده کنید تا خشک شده و سبک شوند.

کیک ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •