آموزش میوه آرایی

شنبه نوزدهم اردیبهشت 1388

سوفله موز

مواد لازم
شکر 2/1 پيمانه
خامه زده شده 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانيل 3/1 قاشق چايخوري
ورق ژلاتين 2 ورق
موز خرد شده 3 عدد

 
طرز تهیه
ابتدا زرده و سفيده را جدا مي کنيم و زرده وشکر و وانيل را مي زنيم تا غليظ و کرم رنگ شود سپس سفيده را مي زنيم تا پوک و سفيد شود ورق ژلاتين را در 4/1 پيمانه آب سرد حل مي کنيم و به طريق بن ماري آن را گرم مي کنيم تا کاملاً حل شود و سپس به زرده ها اضافه مي کنيم خامه زده شده و سفيده را هم با هم مخلوط کرده و زرده ها را به آن مي افزائيم و در آخر موزهاي خرد شده را هم اضافه مي کنيم و در ظرف مخصوص به مدت 5 الي 6 ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم تا بسته شود.

سوفله ها و فوندو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •