آموزش میوه آرایی

پنجشنبه بیستم فروردین 1388

کشمش پلو

مواد لازم


– برنج 4 پیمانه

 – گوشت راسته گوسفندی به همراه دنده نیم کیلو

– پیاز خرد شده 2 عدد متوسط

– گوجه فرنگی 2 عدد متوسط

– کشمش داغ 2 پیمانه

– ادویه (زردچوبه ،فلفل سیاه و قرمز ، پودر سیر ، زعفران پودر سماق و زیره) به مقدار لازم

 
طرز تهیه
برنج را آبکش می کنیم. پیاز داغ و کشمش را درست می کنیم. در ته دیگ کمی روغن می ریزیم ،مقداری نان در ته دیگ قرار داده و دنده ها را به عنوان نان ته دیگ قرار می دهیم و مقدار برنج میریزیم . گوشت را همراه پیاز و گوجه فرنگی خرد شده و ادویه روی برنج قرار می دهیم. بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم و در آخر کشمش داغ را روی برنج می ریزیم. این غذا 3 تا 4 ساعت طول می کشد تا بپزد .

انواع پلو و چلو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •