X
تبلیغات
آشپزی - سوپ جو با قارچ

آموزش میوه آرایی

سوپ جو با قارچ

مواد لازم برای برای ۶ نفر

 (زمان پخت: ۴۰ دقیقه )


۱.۵ ق.س روغن زیتون، یک سوم فنجان هویج، یک سوم فنجان کرفس، ۱ عدد پیاز خرد شده، نمک و فلفل به میزان لازم، یک چهارم ق.چ آویشن، یک دوم فنجان جو پَرَک (نیمکوب شده) ۶ فنجان آب سبزیجات، یک کیلو قارچ ورقه ورقه شده، یک چهارم فنجان جعفری خرد شده


طرز تهیه


هویج و کرفس و پیاز را با نمک و فلفل به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت کم با روغن زیتون تفت دهید. سپس آویشن ، جو پرک و آب سبزیجات را با حرارت زیاد بجوشانید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده بگذارید تا جو بپزد. سپس قارچ ها را اضافه کرده به مدت ۷ دقیقه آهسته بجوشانید . سپس نمک و فلفل آنرا اندازه کنید و سرو نمایید و با جعفری تزئین کنید.

سوپ ها - پتاژها - کنسومه ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •