X
تبلیغات
آشپزی - قیمه نثار

آموزش میوه آرایی

قیمه نثار

مواد لازم 
-گوشت گوساله 250 گرم

- پیازداغ 2 قاشق غذاخوری

- رب 1 قاشق غذاخوری

- زعفران آب کرده 2تا3 قاشق غذاخوری

- خلال بادام 150 گرم

- زرشک 150 گرم

- دارچین 1 قاشق چایخوری

- برنج 4 پیمانه

 
طرز تهیه
درابتدایک عددپیازراخردکرده سرخ می کنیم وبعدگوشت تکه شده که بصورت قیمه ای خرد کرده ایم داخل پیازداغ ریخته و تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و بعد زغفران حدود 2  قاشق غذاخوری اضافه کرده و در نهایت آب می ریزیم ومی گذاریم کاملا بپزد، باید بصورت سس غلیظ درآید. وبعدخلال بادام وزرشکی که ازقبل تفت داده ایم به مایه قیمه اضافه کرده وحدودیک تا 2 دقیقه بجوشدوکنارمی گذاریم ،بعدازاینکه برنج دم کشید داخل ظرف موردنظر کشیده و از مایه قیمه لابه لای پلو می دهیم.

خورش ها و قلیه ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •