آموزش میوه آرایی

یکشنبه بیست و پنجم اسفند 1387

سیب زمینی شکم پر

● مواد لازم
▪ شش عدد سیب زمینی متوسط
▪ روغن زیتون
▪ روغن مایع
▪ کمی نمک
▪ کمی فلفل
▪ شش ورقه کالباس
▪ ۱۱۰ گرم پنیر چدار
▪ نصف فنجان خامه
▪ دو عدد پیازچه
● طرز تهیه
پوست سیب زمینی ها را شسته و سپس در مایکروویو بپزید. اگر مایکروویو ندارید، پوست سیب زمینی ها را چرب کرده و درون فر که با ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شده برای یک ساعت بپزید تا کاملاً پخته شود.
کالباس ها را خرد کرده و سپس با نمک و فلفل در تابه تفت دهید. بعد از سرد شدن سیب زمینی ها آنها را از وسط نصف کرده و درون آن را به آرامی خالی کنید.
در تابه ای روغن ریخته و سپس پنیر چدار را با سیب زمینی هایی که با قاشق جدا کرده اید برای دو دقیقه مخلوط کنید. سپس کالباس را اضافه کنید.
داخل شکم سیب زمینی ها را با این مخلوط پر کرده، کمی خامه به آن اضافه کرده و با پیازچه تزئین کنید.
برای ۱۵ دقیقه سیب زمینی ها را داخل فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •