آموزش میوه آرایی

چهارشنبه چهارم آبان 1390

نون برنجی قزوین

مواد لازم

آرد برنج نیم کیلو
روغن 250 گرم
پودر قند 125 گرم
تخم مرغ 2 عدد
گلاب نصف یک چهارم لیوان
هل کوبیده یک چهارم قاشق چایخوری

نون برنجی قزوین

نون برنجی قزوین

طرز تهيه

روغن و پودر قند را مخلوط کرده و تخم مرغ بعلاوه هل و آرد برنج و گلاب را به آن اضافه کرده وخمیر لطیفی به دست می آید.خمیر را در نایلون ریخته و به مدت 24 ساعت استراحت داده سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک کمی از فندق بزرگتر بر می دارم داخل سینی فر می گذاریم بعد با قالب نون برنجی که مثل مهر روی آن را نقش می زنیم و داخل فر با دمای 170 به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم ، این شیرینی پف می کند پس دقت نمایید که گلوله های خمیر را بزرک نگیرید.

شیرینی های ایرانی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •